Preturi Transport


Transport Marfa Bucuresti

Fiecare client este unic si beneficiaza de servicii personalizate care se pliaza pe nevoile sale. Din acest motiv pretul unei mutari poate fi influentat in principal de urmatorii factori:
• Volumul obiectelor care urmeaza a fi mutate.
• Volumul obectelor de mobilier care trebuiesc demontate si remontate.
• Cantitatea de ambalaje necesare precum si volumul obietectelor care trebuiesc impachetate.
• Numarul de etaje unde accesul se face pe scari in absenta unui lift.
• Obiectele grele (pianine, safe-uri) sau fragile care necesita o manipulare speciala.
• Tipul scarilor din imobilul respectiv( extinse, inguste, spirala ).
Pentru a obtine o cotatie de pret cat mai exacta va recomandam o evaluare. Aceasta este GRATUITA si nu va obliga la absolut nimic:
.

Pret Transport Marfa

Pentru a afla un pret trebuie sa ne contactati la tel. 0744 207 858 / 0734 241 110 sau in scris prin pagina de contact. Totul este doar la 1 click distanta. Al 2-lea pas este comunicarea. O estimare corecta de pret se face dupa ce stim ce avem de carat. Fie ca e vorba doar de 5 cutii cu obiecte, 1 comoda si 1 frigider, apreciem o lista de transport corecta. Daca aveti mult mobilier la transport si aveti nevoie de personal trebuie sa ne precizati si acest aspect. Va stam la dispozitie si cu alte servicii pentru transport mobila, care ar fi infoliere (folie cu bule sau folie stretch), impachetare pentru protejarea mobilierului si pentru siguranta in transport. Pretul corect este cel la care picam de comun acord. Ne rezervam dreptul de a schimba pretul, daca apar mai multe obiecte de cat au fost precizate.

Preturi Servicii Demontare / Montare, Pret Servicii Montaj

Daca alegeti pret servicii demontare cu noi, fiti convinsi ca vom demonta in asa fel incat chiar daca nu noi ne vom ocupa de remontare, sa nu fie un chin pentru cei care o vor face dupa noi. Folosim pentru demontare si montaj, scule, unelte profesionale cu care executam fie servisarea si fixarea mobilierului fie domontarea si transportul acesteia in locatiile stabilite de clienti pentru mobilare / depozitare..

Preturile pentru demontaj mobila incep de la 50 de lei.
Preturile pentru montaj mobile incep de la 60 de lei

Transport Bagaje Ieftin

Fie ca sunteti persoana fizica sau persoana juridica, firma noastra va pune la dispozitie dube de 3.5 tone sau autoturisme pentru transport bagaje in Bucuresti si in afara la preturi imbatabile.
Pentru o cotatie de pret trebuie sa ne contactati si sa descrieti ce aveti de transportat.
Contact 0744 207 858 / 0734 241 110 sau mail contact@transport-diverse.ro.

Transport bagaje Bucuresti cu masina de 3,5 tone la preturi accesibile. Oferim transport oriunde in Romania, atunci cand va mutati intr-o alta locuinta. Noi suntem solutia ideala pentru urgente cat si pentru programarea mutarii. Oferim transporta de luni pana duminica. Masina poate fi insotita de echipa ( la cerere ) ce se ocupa de incarcarea si descarcarea bagajelor. Putem transporta genti, cutii, electronice sau electrocasnice.