Relocari firme

Relocari Firme

Daca va mutati sediul firmei, va ajutam in doar 24 de ore! Programati acum o mutare de firma, iar echipa noastra se va apuca de treaba in cel mai scurt timp. Birourile, cutiile, documentele, si echipamentele de birotica vor fi transportate in doar cateva ore. Oferim si servicii de infoliere pentru protectia la transport mobila. va fi asigurata folie streci si chingi pe timpul mutarii.
Serviciile noastre de relocari firme au fost la cautare de multi clienti pentru mutari firme in alte sedii. Mutari Firme Bucuresti este pentru noi un obiectiv ce prezinta maxim de interes. Avem autoutilitare de 3.5 tone, gata la orice ora sa ofere ajutor. Volumul variaza intre 12 metri cubi si 16 metri cubi. O mutare de firma presupune o evaluare corecta a situatiei. Nu vrem sa intarziem deloc. De aceea, pentru noi, evaluarea corecta a timpului si a costurilor sunt prioritare in acest serviciu oferit! Pentru o evaluare va rugam sa ne sunati la numarul de mai sus, sau sa ne contactati pe mail, la contact@transport-diverse.ro. Mutarea se va realiza cu personal calificat si cu experienta, motivat si inventiv, adaptabil si cu abilitati de comunicare, prompt si flexibil, onest si corect.
Avem personal specializat pentru toate tipurile de servicii de mutari: ambalat, impachetat obiecte fragile, mobila, haine, vesela, tablouri, obiecte de valoare, piese de mobilier, incarcat, descarcat, montat, demontat, coborat, urcat.
Relocari Firme Pret

Transport Marfa

Transport mobilier si marfa

Pretul unei mutari firme variaza in functie de diversitarea marfi si a mobilierului. Daca doriti ca obiectele pe care le transportati alaturi de noi sa fie garantate la transport, va oferim servicii de infoliere, de impachetare si va asiguram ca totul va decurge asa conform planului. Oferim si discount pentru firmele care ne recomanda. Pretul incepe de la 249 RON in Bucuresti, iar in afara, pretul incepe de la 1 RON pe km. Dubele de 3.5 tone, cu volum standard de 16 metri cubi, sunt cel mai usor de contractat. Pentru un camion de 7.5 tone sau ceva mai mare, va rugam sa ne contactati cu cel putin 48 de ore inainte. La solicitarea clientilor, personalul nostru va asigura intregul pachet de servicii de mutari: impachetare, manipulare, demontare, remontare, intr-un cuvant toate serviciile de relocare va sunt asigurate. La cererea dumneavoastra pot fi aduse in prealabil cutii pentru ambalarea anumitor efecte personale, folie cu bule, folie strech, scotch, etichete. Totul este la indemana dvs. Nu trebuie decat sa ne contactati si personalul nostru va este la dispozitie din secunda 2.
Relocari Sedii Firme

Seful v-a pus o mare sarcina pe umeri? Trebuie sa va mutati sediul? V-ati saturat de firme capuse care nu va elibereaza facturi? Doriti ca totul sa se desfasoare conform planului, si nu inainte de toate, LEGAL? Va grabiti sa va mutati pentru a nu pierde din randament? Solutia e simpla! Pune-ti mana pe telefon! Sunati acum! Cereti o estimare. A 2-a zi ne apucam de treaba! Astfel dvs. veti putea sa va reluati task-urile in cel mai scurt timp posibil, fara nicio intarziere. Avem posibilitatea de a asigura coordonator relocare, asistenta logistica pe tot parcursul lucrarii, personal, echipe de mutari formate din 2 pana la10 oameni.
Oferim si altor firme de relocari, echipe in limita personalului disponibil si a lucrarilor noastre. Va oferim servicii de transport marfa generala si ADR, pentru persoane fizice si juridice, sedii firme, seifuri, piane, pianine, case de bani electronice.