Servicii diverse

Montaj Mobila in Bucuresti si Ilfov!

Compania noastra, de transport mobila va mai ofera servicii de montaj mobila profesioniste, oferind solutii fiabile si punctuale la preturi accesibile.
In marea majoritate a cazurilor, atunci cand se achizitioneaza o noua piesa de mobiler aceasta necesita montaj. Orice vine intr-o cutie si trebuie sa fie : asamblat, instalat, agatat, montat pe perete chiar si decupat, aceasta este specialitatea noastra. Personalul nostru calificat in montarea mobilei poate veni direct la dumneavoastra acasa sau la birou pentru a se ocupa de montajul mobilei. Noi suntem sursa dumneavoastra pentru calitate, fiabilitate si maiestrie in montarea mobilei.

De ce sa apelati la serviciul nostru de montaj mobila?
Transport Mobila Bucuresti
Avem o echipa profesionista cu o experienta de peste 5 ani in montarea mobilei, care poate gestiona orice proiect rezidential si comercial.
Oferim sevicii complete cum ar fi: prindere in perete, decupare masca, asamblare, demontare.
Oferim reducere pentru pachetul complet de servicii: transport + montaj mobila
Oferim 10% reducere la montajul mobilei pentru clientii vechi.
Experienta si profesionalismul nostru in montarea mobilei sunt recunoscute inclusiv de producatorii de mobila care au cerut sa le asiguram montajul pentru produsele lor.

Cat costa montarea mobilei?

Pentru ca fiecare montare este unica, si pretul fiecarei montari este unic, calculandu-se pe baza particularitatilor acesteia. In cotatia de pret, sunt importante urmatoarele aspecte: tipul si marca mobilei, numarul corpurilor care vor fi montate, intervalul orar in care se doreste sa se faca montarea, precum si diferite servicii solicitate (prindere in perete, decupare blat, etc).
Contactati-ne pentru o estimare de pret gratuita in ceea ce priveste montarea mobilei dumneavoastra!

Montaj plase anti insecte

Doriti sa cumparati plase anti-insecte pentru locuinta dumneavoastra? Daca da, ce asteptari aveti de la asa-numitele servicii montaj plase tantari?

Pana la urma, montarea este cel putin la fel de importanta ca luarea masurilor, alegerea modelului de plasa si intretinerea acestuia in timp. Fiecare etapa este esentiala pentru a va putea bucura de linistea si confortul caminului.

Trebuie sa va asigurati mai intai ca ati ales dimensiunile potrivite, luand in calcul si spatiul extra care trebuie alocat ramei – spatiu care variaza de la un model la altul. De asemenea, trebuie sa verificati daca modelul pe care il doriti este cea mai buna alegere in functie de dimensiunile ferestrei sau a usii si de sistemul de actionare preferat.

Ati optat pentru o plasa cu balamale?
Transport Mobila Bucuresti
Atunci stiti deja ca procesul este cat se poate de simplu: montajul implica fixarea pe tamplaria laterala a geamului sau a usii a celor doua sau trei balamale, dupa caz. Urmeaza apoi fixarea ramei in balamale si montarea sistemului de inchidere a plasei, cu cele doua piese care se cupleaza – cea de pe rama plasei si cea de pe lemnaria geamului. Contactul se poate face pe baza de click – cele doua piese trebuie sa se suprapuna prin usoara fortare – sau pe baza de magnet.

Preturi exceptionale:
Ex: plasa cu balamale cota 550 L x 110 H = 60 Lei
La comenzi mai mari de 3 bucati pretul pentru o astfel de plasa este de 50 lei.