Transport Marfa

Va oferim servicii de Transport marfa Bucuresti, Fie ca aveti de transportat colete, piese, mobilier sau orice alta marfa in interiorul municipiului Bucuresti va stam la dispozitie cu servicii complete ce includ: manipulare, incarcare, transport cu Mercedes Sprinter, descarcare, asamblare (daca este cazul). Va oferim un transport rapid si atent, un pret corect si garantia ca marfa dumneavoastra va ajunge in bune conditii la destinatie. Pretul se stabileste in functie de distanta, activitatile suplimentare si gradul de dificultate al transportului. Operam atat Capitala cat si zonele periferice. Afla pret!.

Transport Marfa Rapid si Ieftin

Cele mai ieftine servicii de transport marfa in Bucuresti. Firma noastra face transport marfa in Bucuresti in conditii sigure si avantajoase pentru firme si persoane fizice care au nevoie de transport marfa. Transportam si livram marfa la orice adresa din tara cu plecare din Bucuresti in timp util si costuri reduse . Masinile noastre va stau la dispozitie in orice zi a saptamani pentru ca tu sa poti face tranportul oricind ai nevoie .p>
Pentru transport marfa interurban, primiti si discount-uri. Noi reusim sa ne mentinem clientii multumiti prin preturi competitive, transport rapid si sigur.

Transport Marfa Bucuresti

Noi suntem solutia daca doriti sa realizati un transport de marfa in Romania! Indiferent de marfa transportata asiguram un transport rapid si economic. Autovehiculele noastre sunt garate in Bucuresti. Putem face si grupaje de marfa sau transport in sistem de coletarie.

Consideram ca aceasta este una din punctele forte ale firmei noastre de Transport Marfa, respectiv o adaptare usoara si rapida la nevoile schimbatoare ale pietei transporturilor, fara sa se ajunga la o crestere a preturilor pentru serviciile prestate, din contra, odata cu adaptarea la noile cerinte se impune si o incercare de diminuare a costurilor, fiindca pana la urma aceasta reprezinta esenta transportului modern si eficient: servicii de calitate la preturi si costuri convenabile. Serviciile de calitate nu impun obligatoriu si o crestere a preturilor si a costurilor in economia de piata moderna, de fapt acesta ar trebui sa reprezinte normalitatea: tarif convenabil pentru prestarea unui serviciu de calitate.
Este dificil gasirea unei autoutilitare pentru un transport marfa intern in totala siguranta, rapiditate cu un pret redus, dar executat cu profesionalism, puteti apela oricand la firma noastra 24/7, va oferim servicii complete pentru a realiza orice tip de transport marfa intern si international.
Pentru a oferi cel mai bun raport calitate pret pentru operatiunile de transport marfa mobila, avem intotdeauna personalul de birou pregatit si instruit pentru a analiza cele mai bune rute si cele mai bune solutii de logistica pentru comenzile dumneavoastra. De asemenea, masinile sunt echipate cu sisteme de monitorizare, astfel incat, la cerere, veti putea afla intotdeauna unde este mobila sau marfa in timpul transportului.
Am selectat cu atentie personal cu abilitati,pentru ca atunci cand clientii apeleaza la serviciile noastre,noi, sa exercitam aceste operatiuni ireprosabil. Noi,ca Firma de Transport Marfa onoram fiecare comanda cu mare grija,de aceea nu ne modificam blazonul de firma serioasa.

Transport Marfa International

Suntem pregatiti sa preluam si sa transportam orice tip de marfa in orice colt al tarii, la cele mai mici preturi garantate. Serviciile pentru transportul de marfa se adreseaza atat persoanelor fizice cat si firmelor, corporatiilor, ambasadelor, institutiilor sau organizatiilor.
Transportul se efectueaza cu autoutilitare Iveco – capacitate 13m³ si Mercedes – capacitate 9m³.
Sarcina maxima este de 2 tone/masina. In cazul in care aveti o cantitate mare de marfa ce nu poate fi transportata intr-o singura zi.
Cu ajutorul autoutilitarelor se pot organiza transporturi directe de la furnizor și până la beneficiarul mărfurilor din țară sau străinătate, evitându-se transbordările pe parcurs și consecințele acestora: manipulări costisitoare; pierderi cantitative și calitative; rătăciri de colete; sustrageri etc. Un tip de marfa care poate fi transportata folosind transportul rutier este mobila. Atunci cand nu este vorba despre o cantitate de mobila, cel mai facil mijloc de transport este acesta.

Transport Marfa International este un serviciu complex ce sta la baza unei lungi colaborari. Toti clientii care au apelat la serviciile noastre au revenit de fiecare data. Pentru Transport Marfa International oferim inclusiv consultanta gratuita firmelor ce vor sa faca importuri sau exporturi de bunuri. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii la adresa contact@transport-diverse.ro sau la telefonul afisat in partea de sus a paginii. Efectuam Transport Marfa International oriunde in spatiul Uniunii Europene, durata unui transport variind de la 1 zi la maxim 7 zile, in functie de locatie. Astfel, va stam la dispozitie pentru Transport de Marfa in Germania, Spania, Franta, Norvegia si alte tari ale Uniunii Europene. Pretul unui Transport Marfa International se calculeaza pentru un traseu stabilit impreuna cu dvs. si include taxele de drum si diurna pentru cei 2 soferi. Punem la dispozitie 2 soferi pentru ca transportul sa se efectueze intr-un timp optim. Echipa noastra are o experienta de peste 16 ani in domeniul de transport marfa international. Ne bucuram ca putem fi o solutie pentru dvs. prin profesionalismul de care dam dovada! Suntem alaturi de tine in orice moment! Suna-ne acum si problema ta va fi rezolvata in cel mai scurt timp! Fara batai de cap, fara probleme suplimentare, si fara timp pierdut!

Pentru orice comanda va asteptam sa ne contactati la :
Tel: 0744 207 858 / 0734 241 110 sau pe mail contact@transport-diverse.ro